Sončne elektrarne

Ko razmišljamo o samooskrbi, se skoraj vse investicije končajo oz. začnejo s sončno elektrarno. Samooskrba je dandanes skoraj neizbežna, saj nas več ali manj obdajajo električni aparati in tudi vozila. Ker pa elektrika še zdaleč ni zastonj, ampak so položnice za električno energijo čedalje višje, je prav da pridobimo vse informacije o fotovoltaiki.

Sončna energija je na voljo celo leto, je čista energija, ki je zastonj. S sončno elektrarno lahko prihranimo 75% sredstev. Sama investicija se povrne že v nekaj letih (do 7 let), možno pa je tudi pridobiti ugodno kreditiranje. Ste že pridobili soglasje in iščete primernega izvajalca?

Sončno elektrarno naredimo na ključ

Osnova investicije v sončno elektrarno je informativna ponudba, ogled objekta in svetovanje glede lege, montaže panelov, sledi natančen popis del in izračun investicije, prav tako poskrbimo za financiranje in vam pomagamo z vlogo za Eko Sklad. Seveda pa se tu naše delo ne konča, saj smo vedno na voljo za morebitna vprašanja, vzdrževanje in morebiten servis sončne elektrarne.

Naj vas ne skrbi, da imate napačen naklon ali usmeritev strehe – v Blisk Montaža bomo našli rešitev, tudi če vaša hiša nima strehe 😊

To je varna naložba, je naložba v zeleno prihodnost, v čisto energijo, ki je vir vsega življenja. Naj sonce postane tudi vir vaše samostojnosti.

Pošlji povpraševanje