Toplotne črpalke

Toplotne črpalke niso modna muha ampak nadvse učinkoviti sistemi za ogrevanje, ki pridobivajo energijo neposredno iz okolja, so dolgoročna investicija, predstavljajo neodvisnost od ostalih neobnovljivih energentov. Ko jih povežemo še z fotovoltaiko, postanemo popolnoma samooskrbni. Je sploh še potrebno iskati prednosti?

Seveda je tu še vprašanje financiranja. Res je, da vsaka nova tehnologija nekaj stane, a vendar gre pri investiciji toplotnih črpalk za izjemno hitro rentabilnost. Eko Sklad vsako leto nudi nepovratna finančna sredstva za uporabo obnovljivih virov energije in večjo energijsko učinkovitost. Prav tako omogoča tudi kreditiranje v naložbo. Vse prijave in dokumentacijo za Eko Sklad vam pripravimo mi.

Iščem najboljšo toplotno črpalko, kaj potrebujem?

Najprej je potrebno odgovoriti na nekaj preprostih vprašanj: Novogradnja ali že obstoječi objekt? Zunanja ali notranja izvedba? Ogrevanje/hlajenje ali zgolj ogrevanje sanitarne vode?

Opcije so:

  • energija iz zraka – to je toplotna črpalka zrak/voda
  • energija iz zemlje – to je črpalka zemlja/voda
  • energija iz podtalnice – to je črpalka voda/voda

Ne mečite več denarja za ogrevanje skozi okno, ampak nas kontaktirajte, da skupaj najdemo najboljšo možno rešitev za vas. Naj vam ogrevanje ne dela več težav, naj bo učinkovito, udobno, prijazno do denarnice in okolja. Topla hiša ni draga hiša, ampak je predvsem pametna.

Pošlji povpraševanje